آیین رونمایی از بوفه غذاهای سنتی اصفهان با حضور شخصیت‌های بلندپایه استانی و مدیرعامل گروه هتل‌های پارسیان

  • صفحه اول
  • /
  • بلاگ
  • /
  • آیین رونمایی از بوفه غذاهای سنتی اصفهان با حضور شخصیت‌های بلندپایه استانی و مدیرعامل گروه هتل‌های پارسیان

آیین رونمایی از بوفه غذاهای سنتی اصفهان با حضور شخصیت‌های بلندپایه استانی و مدیرعامل گروه هتل‌های پارسیان

به گزارش روابط عمومی، امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ آیین رونمایی از بوفه غذاهای سنتی اصفهان با حضور شخصیت‌های بلندپایه استانی و مدیرعامل گروه هتل‌های پارسیان در هتل پارسیان عالی‌قاپو برگزار شد.  این مراسم که همزمان با هفته گردشگری و ولادت با سعادت امام حسن عسکری(ع) برگزار گردید، با استقبال گسترده فعالان این صنعت روبه‌رو شد.

علیرضا قصوری، مدیرعامل محترم هتل پارسیان عالی‌قاپو، در این مراسم ضمن خوش آمدگویی و تبریک ولادت امام حسن عسگری (ع) و هفته گردشگری به مدعوین، اهداف این اقدام را چنین تشریح کرد:

حفظ اصالت فرهنگی: بازآفرینی فرهنگ خوراک اصیل اصفهان و زنده نگه داشتن سنت‌های غذایی.

پیشگامی در هتلداری: نخستین هتل در اصفهان که چنین منویی ارائه می‌دهد.

دسترس‌پذیری برای همه: قیمت‌های مناسب تا همه بتوانند در کنار موسیقی زنده سنتی از این فضا بهره‌مند شوند.

فرصتی برای دورهمی: ایجاد محیطی اصیل و دلنشین برای جمع‌های خانوادگی

 

در ادامه انعکاس دیدگاه مقامات در مراسم رونمایی از منوی غذای های سنتی اصفهان دکتر ابوطالبی، مدیرعامل محترم شرکت هتل‌های بین‌المللی پارسیان:
«محور توسعه استان، گردشگری است و باید چنین اقدامات ارزشمندی را به عنوان یک باور جدی در این مسیر تقویت کرد.» و فرمودندگروه هتل های پارسیان همواره در تلاش بوده تا حس خوب را به میهمانان و گردشگران انتقال دهد.

دکتر کرم‌زاده، مدیرکل محترم میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان:
«۳۰ تا ۴۰ درصد گردشگری مربوط به گردشگری غذا است» و قول حمایت از چنین اقدامات پیشرویی را داد.

دکتر جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان:
«غذاهای سنتی اصفهان از جذابیت و غنای بالایی برخوردارند، اما متأسفانه نتوانسته‌ایم آنها را به خوبی به گردشگران داخلی و خارجی معرفی کنیم و این امر نیازمند بسته‌بندی، چیدمان و معرفی مدرن و جذاب است.»
در ادامه تأکید شد که هتل پارسیان عالی‌قاپو نخستین هتل در اصفهان است که این اقدام مهم را آغاز کرده است.